F.A.Q.

Wat is een kattencafé?

In ons kattencafé wonen zeven vaste katten die geadopteerd zijn vanuit de dierenopvang of het asiel. In een huiselijke sfeer worden de gasten ontvangen en kunnen zij een hapje en drankje nuttigen in het samenzijn van de katten. Met de katten kan worden gespeeld en geknuffeld.

Mag ik mijn eigen kat meenemen?

Nee, onze katten zijn perfect met elkaar gematcht en vinden het niet leuk als er katten van buitenaf op bezoek komen. Je mag vandaag gerust ‘vreemd gaan’ met een schoon geweten.

Zijn honden toegelaten?

Nee, hoewel jouw hond misschien de aller braafste is, zullen de meeste honden de katten overstuur maken. 

 

Moet ik entree betalen?

Nee, bij Kattencafé Bie Moes betaal je geen entree. Wel is het verplicht minimum één consumptie per persoon te verbruiken. We hebben aan de kassa een doneerpotje staan waar je vrijblijvend een centje kan achterlaten voor onze viervoeters.

 

Moet ik op voorhand reserveren?

Nee, dat is niet verplicht. Op drukke momenten zoals zaterdag of vakantieperiodes raden we het wel aan, om teleurstelling te voorkomen.

Hoelang mag ik blijven?

We werken niet met tijdschema’s. We vragen je wel minstens één consumptie per persoon te bestellen per twee uur.

Hoeveel zitplaatsen hebben jullie?

Er is plaats voor maximaal 20 bezoekers.

Wat kan ik bij jullie eten en drinken?

Je kan onze menukaart met soepen, broodjes, smoothies, gebak en warme gerechten bekijken op de website. Check zeker onze high-kittiecat-tea! Daarnaast hebben we altijd lekkere suggesties in het café. Wij serveren géén alcohol. Veel gerechten kunnen aangepast worden naar wens. Heb je specifieke vragen of allergieën? Contacteer ons op voorhand! 

Kan ik bij jullie ontbijten?

Natuurlijk! Alle gerechtjes zijn vanaf 10u te bestellen en héél binnenkort komt er zelfs een nieuwe ontbijtkaart aan!

Hebben jullie een eigen parkeerplaats?

Nee, het kattencafé ligt in centrum Sittard en heeft geen eigen parkeerplek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de rand van de stad. Neem zeker een kijkje op https://www.sittard-geleen.nl/Inwoners/Verkeer_en_vervoer/Parkeren

Hoeveel katten hebben jullie?

In ons kattencafé lopen zeven katten rond; Alfie, Bisou, Nada, Sammie, Lux, Pluisje en Bai.

Waar komen de katten vandaan?

De katten zijn geadopteerd vanuit de dierenopvang en het asiel. We werken nauw samen met deze organisatie(s) om de katten een zo goed mogelijk leven te geven. Hun gedrag en gezondheid wordt goed in de gaten gehouden door een dierenarts.

Hoe zit het met de hygiëne?

We besteden heel veel aandacht aan hygiëne. Zo kunnen de katten niet in de keuken en de voedselopslag. Het kattencafé wordt elke dag goed schoongemaakt, net als de kattenbakken die gescheiden van het café staan. 

Waar blijven de katten ’s nachts?

Op de bovenverdieping van ons kattencafé is het ultieme kattenparadijs gebouwd. Daar kunnen onze sKatjes ’s nachts rustig slapen. Dit gedeelte is niet toegankelijk voor klanten.

Kan ik een feestje of workshop bij jullie organiseren?

Dat kan zeker! Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een feestje, privé high tea, vergadering of workshop.

Kan ik jullie heerlijke taart ook bestellen voor mijn feestje thuis?

Absoluut! We werken momenteel aan een online bestelformulier, maar voorlopig kan je net zo makkelijk even mailen/bellen/binnenlopen om een taart te bestellen. Je kan kiezen voor onze vaste taarten of varianten die we in het verleden hadden. Vraag gerust!

Kattencafé Bie Moes
Limbrichterstraat 19 
6131 EA Sittard
046-8883891
kattencafebiemoes@gmail.com
Btw ID: NL002485387B81

© 2018 by kattencafé Bie Moes. Proudly created with Wix.com