HUISREGELS

·       Bij binnenkomst staat een desinfectiemiddel klaar om uw handen mee te desinfecteren. We doen er alles aan om onze katjes gezond te houden!

·       Laat de katten zelf naar je toe komen en pak ze niet op. Hun schattige huppeltje wil je echt niet missen en wij denken aan je rug :)

 

·       Slapen de katten? Laat ze maar lekker pitten, elke kat heeft een eigen karaktertje, willen ze niet dan willen ze niet. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen.

 

·       Foto’s of selfies maken met je favoriete sKatje? Ja graag! Maar zet even je flits uit voor onze katten sterretjes zien. We vinden het altijd leuk als je onze hashtag ‘kattencafebiemoes’ gebruikt. Eens per maand verloten we leuke prijzen onder onze social media fans.

 

·       Onze katten krijgen super lekkere brokjes van Smølke Dierenvoeding. Laat ze niet van je bord eten, anders kunnen ze straks niet meer door het kattenluikje, oeps!

 

·       Let er op dat er geen katten naar buiten glippen, ze zijn echt niet zo avontuurlijk als ze eruit zien.

 

·       Voor de kinderen hebben we een klein speelhoekje. Natuurlijk mogen ze ook met de katten spelen, maar het is de verantwoordelijkheid van mama en papa dat ze voorzichtig zijn.

 

·       Reserveren is niet verplicht, maar kan als je zeker wilt zijn van je plekje naast je favoriete sKatje. Ga naar de reserveer-button en reserveer vandaag nog!

Kattencafé Bie Moes
Limbrichterstraat 19 
6131 EA Sittard
046-8883891
kattencafebiemoes@gmail.com
Btw ID: NL002485387B81

© 2018 by kattencafé Bie Moes. Proudly created with Wix.com